Inscriere Farmasi

Înscriere reprezentanți Farmasi Romania!

Înscrie-te în echipa FARMASI. 0734.570.956

Farmasi – Bonus de leadership

Când acumulezi un volum de grup 30.000 lei net, atingi nivelul de bonus 22%, cel mai înalt nivel de bonus din planul nostru de compensare. Nivelurile mai înalte nu se bazează doar pe volumul de grup, ci și pe succesul Consultanților din prima generație.

Atunci când Consultanții din prima generație, persoanele recrutate personal, ating nivelul de bonus 22% atingând un volum de grup 30.000, Bonusul de grup pe care l-ai câștiga în mod normal de la aceștia se anulează, deoarece diferența dintre nivelul tău de bonus și bonusul lor devine 0. (22% – 22% = 0). Când prima generație atinge 22%, înseamnă că grupurile acestor Consultanți se dezvoltă și administrează grupuri mai mari.

În acest caz, vei începe să primești un tip de bonus diferit, denumit Bonus de Leadership. Acum, principala ta îndatorire este să îndrumi și să conduci grupul. Vei câștiga un Bonus de leadership de la Consultanții cu nivel de bonus 22% și 18%, 15% din prima generație.

Vei câștiga un Bonus de Leadership din diferențele de volum de grup dintre generații. De exemplu, dacă ești Director, primul nivel de bonus pe care îl poți atinge, câștigi 3% din diferența dintre suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din prima generație și suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din a doua generație. “Acesta se numește Bonus de prima generație.”

Câștigi 1.5% din diferența dintre suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din a treia generație și suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație. Acesta se numește Bonus de a treia generație. Câștigi 1% din diferența dintre suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din a patra generație și suma volumelor de grup de 22%, 18% și 15% din a cincea generație. Acesta se numește Bonus de a patra generație.

În funcție de numărul de Consultanți 22% din prima generație, suma/procentele pe care le primești din bonusul fi ecărei generații se modifi că. Cu cât ai mai mulți Consultanți 22% în prima generație, cu atât va fi mai mare suma/procentul primit(ă) din diferențele între generații, iar venitul tău va crește considerabil.

Pentru a fi eligibilă pentru Bonusul de leadership, trebuie să îndeplinești Cerința privind Vânzările adiționale. Numărul de Vânzările adiționale necesare se schimbă în funcție de nivelurile de bonus.

Cerință privind vânzările adiționale: Trebuie să te ocupi în continuare de prima generație, indiferent de nivelul tău. Vânzările adiționale se calculează scăzând volumul de grup de 22% din prima generație din propriul volum de grup și scăzând apoi din valoarea rezultată cel mai mare volum de grup de la antreprenorii 22%, 18% și 15%, dacă există, din prima generație. Volumul tău de grup – (Suma volumului de grup 22% din prima generație) – (Cel mai mare volum de grup din volumul de grup 22%, 18% și 15% din prima generație, dacă există!) > 9500 lei.

S-ar putea să te intereseze și

Discount, Program „Construiește-ți echipa” și Bonus personal

Program „Construiește-ți echipa” Dacă recrutezi 3 sau mai mulți Consultanți activi per lună, vei fi eligibilă să te alături programului. Pentru 3 consultanți activi pe care îl recrutezi personal, vei primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea. Pentru a deveni activ, un Consultant trebuie să comande produse în valoare de 150 lei (valoare de […]

Farmasi – Bonus de grup

Câștigi bonusuri de grup în funcție de nivelul de bonus alocat și de Consultanții din prima generație. Prima generație reprezintă Consultanții pe care i-ai recrutat personal. În alte cuvinte, persoane pe care le sponsorizezi direct. Bonus-urile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul tău de bonus și nivelul de bonus al Consultanților din […]

Farmasi – Primești un autoturism și câștigi un premiu cash

Ce trebuie să faci pentru a primi un Autoturism? Farmasi oferă Directorilor automobile spre a fi folosite o perioadă specifică de timp. Ne încurajăm Directorii să folosească acest beneficiu pentru a-și dezvolta afacerea. Ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul cash? Farmasi îți plătește direct un premiu în numerar când atingi diferite niveluri de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *