Înscrie-te în echipa FARMASI. 0734.570.956

Farmasi Starter-Kit

Starter kit-ul sau kitul de bun venit este special creat pentru ca tu, noul consultant Farmasi, sa testezi și să cunoști produsele pentru a le putea recomanda. Ce conține starter kitul?

Pasta de dinti Eurofresh Whitening 50g

Are efect de albire asupra dinților. Formula pastelei de dinți conține misvak (bat de arak) și ulei din arbore de ceai, ingrediente care ajuta la eliminarea petelor de ceai și de cafea. Tehnologia Stain Defense previne eficient apariția noilor pete. Împrospătează respirația și protejează dinții împotriva formarii plăcii dentare.

Ruj mat Matte Merolot 4g

Rujul mat este puternic pigmentat și oferă o culoare intensa și un aspect mat dintr-o singura aplicare. Hidratează intens buzele datorita conținutului de vitamina E.

Dr.C.Tuna Pferde Gel cu efect dublu 125 ml

Extractul de castane are rolul de a elimina disconfortul cauzat de oboseala. Uleiul de sunătoare reduce aspectul vergeturilor și catifelează pielea. Uleiul de menta are rolul de a relaxa mușchii și are efect de reîmprospătare. Uleiul de rozmarin accelerează circulația sângelui, iar mentolul, puternic parfumat, lasă senzația de prospețime. Uleiul de jojoba hidratează în profunzime datorita acizilor grași și vitaminei E. Toate aceste ingrediente, împreună cu arnica, te ajuta sa scapi de oboseala zilnica.

Dr.C.Tuna Vitalizing Sampon 225 ml

Acest șampon este alegerea numărul unu a consultanților Farmasi. Este creat pentru parul fragil și deteriorat. Oprește căderea parului, accelerează creșterea și îi oferă un aspect strălucitor.

Dr.C.Tuna Masca Detoxifiantă 20 ml

Masca detoxifiantă conține cărbune activ care are rolul de a detoxifia tenul și de a echilibra producția de sebum. Masca atrage ca un magnet punctele negre, murdăria, celulele moarte și sebumul și reduce formarea punctelor negre.

Dr.C.Tuna Crema de fata cu arbore de ceai 50 ml

Uleiul din arbore de ceai acționează împotriva excesului de sebum și a celulelor moarte și echilibrează secreția de sebum. Piele mata și neteda va fi rezultatul cremei.

Dr.C.Tuna Crema de mâini cu ulei de galbenele 75 ml

Crema de mâini cu ulei de galbenele hidratează instant chiar și în cele mai aspre condiții.

  • 6* mostre 1.4 ml
  • Ghid de oportunitate
  • Ghidul culorilor
  • Ghid îngrijirea tenului
  • Cutie magnetica

Costul starter kitului este de 60 de lei și se poate achiziționa doar la prima comanda! Înscrie-te acum și testează produsele!

S-ar putea să te intereseze și

Farmasi – Primești un autoturism și câștigi un premiu cash

Ce trebuie să faci pentru a primi un Autoturism? Farmasi oferă Directorilor automobile spre a fi folosite o perioadă specifică de timp. Ne încurajăm Directorii să folosească acest beneficiu pentru a-și dezvolta afacerea. Ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul cash? Farmasi îți plătește direct un premiu în numerar când atingi diferite niveluri de […]

Farmasi – Bonus de grup

Câștigi bonusuri de grup în funcție de nivelul de bonus alocat și de Consultanții din prima generație. Prima generație reprezintă Consultanții pe care i-ai recrutat personal. În alte cuvinte, persoane pe care le sponsorizezi direct. Bonus-urile de grup sunt calculate pe baza diferenței dintre nivelul tău de bonus și nivelul de bonus al Consultanților din […]

Farmasi – Bonus de leadership

Când acumulezi un volum de grup 30.000 lei net, atingi nivelul de bonus 22%, cel mai înalt nivel de bonus din planul nostru de compensare. Nivelurile mai înalte nu se bazează doar pe volumul de grup, ci și pe succesul Consultanților din prima generație. Atunci când Consultanții din prima generație, persoanele recrutate personal, ating nivelul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *