Înscrie-te în echipa FARMASI. 0734.570.956

De ce ar trebui sa alegi Farmasi?

În momentul în care ne alăturam unei companii de networking sau pur și simplu vrem sa achiziționăm produse pentru familia noastră, cautam informații despre produse și modul în care sunt fabricate.

Iată 10  motive grozave pentru care sa alegi Farmasi!

  1. Atât produsele cât și recipientele sunt fabricate în cele 7 fabrici integrate din exteriorul Istanbul-ului. Făbricile sunt înconjurate de păduri, aer curat și departe de poluare.
  2. Farmasi are o experienta de 69 de ani. Fondatorul, doctorul C.Tuna, cunoștea toate proprietățile plantelor, lucrând în diverse farmacii încă din vremea liceului. Toate informațiile despre munca lui se găsesc în autobiografia sa.
  3. Farmasi îmbunătățește periodic formulele produselor, ascultând opinia cumpărătorilor. Puteți oferi oricând feedback direct din contul de consultant.
  4. Poți achiziționa pachetul de început (starter kit) cu 60 lei + 13 lei transport. Vei găsi 7 dintre cele mai apreciate și vândute produse și le poți testa la un super preț.
  5. Ai discount indiferent de valoarea comenzii tale. După crearea contului de consultant/ client, discountul se aplica în funcție de produsul/ produsele adăugate de tine în cos. De exemplu, crema cu efect instant pentru zona ochilor din gama Dr.C.Tuna costa 99 lei în catalog și 69.3 după crearea contului. Dacă vei alege să achiziționezi doar aceasta crema, vei acumula 69.3 puncte și vei plăti 82.7 lei la curier.
  6. Beneficiezi de cadouri în primele 4 luni consecutive dacă plasezi o comanda lunara de 150 de puncte( Cadoul 1: ruj și mascara, Cadoul 2: Parfum Omnia, Cadoul 3: crema de fata cu Aloe Vera și detergent concentrat universal, Cadoul 4: șampon cu usturoi și crema cu ardei iute).
  7. Nu se fac teste pe animale! Acest lucru este foarte important atât pentru iubitorii de animale, cât și pentru cei care nu sunt fani declarați. Alege sa folosești produse cosmetice testate dermatologic, dar care sa nu fie testate pe alte viețuitoare.
  8. Produsele nu conțin parabeni. Acest lucru mi se pare extrem de important, mai ales în zilele noastre, când știm ce efecte negative pot avea aceștia.
  9. Produsele sunt testate dermatologic, oftalmologic și pot fi folosite și de persoanele care au tenul sau ochii sensibili.
  10. Gluten free. Ai alergie la gluten? Atunci alege produsele care au simbolul gluten free și creează-ți un make-up care face senzație!
Program de bun venit Farmasi

Pe tine ce te convinge sa folosești produsele Farmasi? Lasă-mi un comentariu dacă ai întrebări despre produse sau afacere! Îți poți crea cont de client acum și vei avea reduceri intre 23-30% imediat după înregistrare.

S-ar putea să te intereseze și

Farmasi Starter-Kit

Starter kit-ul sau kitul de bun venit este special creat pentru ca tu, noul consultant Farmasi, sa testezi și să cunoști produsele pentru a le putea recomanda. Ce conține starter kitul? Pasta de dinti Eurofresh Whitening 50g Are efect de albire asupra dinților. Formula pastelei de dinți conține misvak (bat de arak) și ulei din […]

Farmasi – Primești un autoturism și câștigi un premiu cash

Ce trebuie să faci pentru a primi un Autoturism? Farmasi oferă Directorilor automobile spre a fi folosite o perioadă specifică de timp. Ne încurajăm Directorii să folosească acest beneficiu pentru a-și dezvolta afacerea. Ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul cash? Farmasi îți plătește direct un premiu în numerar când atingi diferite niveluri de […]

Discount, Program „Construiește-ți echipa” și Bonus personal

Program „Construiește-ți echipa” Dacă recrutezi 3 sau mai mulți Consultanți activi per lună, vei fi eligibilă să te alături programului. Pentru 3 consultanți activi pe care îl recrutezi personal, vei primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea. Pentru a deveni activ, un Consultant trebuie să comande produse în valoare de 150 lei (valoare de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *