Înscrie-te în echipa FARMASI. 0734.570.956

Top 10 produse pentru un make-up strălucitor

Produsele Farmasi au un pigment puternic (ca cele de la MAC) si au o rezistenta îndelungată. Bineînțeles, un factor important în crearea machiajului este utilizarea corecta a produselor și respectarea pașilor. Iată  care sunt cele 10 produse Farmasi care te pot ajuta sa obții un machiaj strălucitor:

Crema iluminatoare VFX PRO

Crema iluminatoare VFX PRO

Aceasta cremă este strălucitoare și oferă instantaneu pielii energie, hidratare și strălucire. Aplicată înainte de machiaj, asigura baza de machiaj pentru fondul de ten. Se poate folosi atât în cadrul unui machiaj, cât și individual pe toată fata sau doar pe zonele pe care dorești sa le iluminezi. Lasă o senzație non-grasa și te poți bucura de un machiaj strălucitor.

Paleta iluminatoare 3 in 1

Paleta iluminatoare 3 in 1

Aceasta paleta conține trei nuanțe diferite, alese special pentru a crea un aspect luminos și strălucitor al fetei. Poți aplica pe zonele pe care dorești să le iluminezi: zona superioara a pomeților, sub sprâncene, deasupra buzei superioare, pe osul nazal, etc. Fără gluten.

Paleta de farduri 3 in 1

Paleta de farduri 3 in 1

Aceasta paleta conține 3 farduri, unul de obraz, un bronzer și un iluminator. Este potrivita pentru toate tipurile de ten și te ajuta sa iți creezi un machiaj rapid. Poți utiliza cele 3 culori atât individual cât și combinate pentru a obține efectul dorit. Fără gluten.

Pudra iluminatoare Terracota

Pudra iluminatoare Terracota

Aceasta pudra este obținută printr-o tehnica speciala de coacere și oferă luminozitate tenului. Se poate aplica pe pomeți, deasupra buzei superioare, sub sprânceană și pe osul nazal.

Batonul pentru strălucire și iluminare

Este disponibil în 2 variante de culori: roz și bej. Aceste batoane sunt foarte ușor de folosit și vor oferi luminozitate tenului. Testat dermatologic. Fără gluten.

Fardul crema

Disponibil în 4 nuanțe: Pink Glow, Brown Sugar, Orange Pop și Red Glaze, are o textura bogata care nu se întinde. Acest fard oferă luminozitate și strălucire zonei din jurul ochiului datorita nuanțelor metalice, ultra-pigmentate. Fără gluten. Testat dermatologic.

Fond de ten iluminator

Fond de ten iluminator

Serum Foundation este un fond de ten iluminator, cu textura ușoară, acoperire medie, ce oferă luminozitate tenului datorita conținutului de minerale. Este disponibil în cinci nuanțe. Testat dermatologic. Fără gluten.

Tuș metalic pentru pleoape

Disponibil în trei nuanțe: Platinum, Saphire și Metal Plum, se aplică ușor datorita texturii cu sfere strălucitoare. Formula rezistenta te ajuta sa ai un machiaj perfect pe tot parcursul zilei. Fără gluten. Testat dermatologic.

Tuș cu sclipici

Crystal, Champagne sau Extreme Black sunt alegerea ideala dacă vrei un machiaj strălucitor cu rezistenta de durata. Fără gluten. Testat dermatologic.

Paleta trio pentru pleoape

Cu ajutorul acestor palete poți crea look-uri de impact. Nuanțele sunt sidefate și te ajuta sa creezi atât machiaje nude cât și smoky eyes. Fără gluten. Testat dermatologic.

Noua ne plac toate aceste produse deoarece au pigmenți puternici și rezista întreaga zi. Dacă dorești sa oferi mai multa rezistenta machiajului, utilizează sprayul fixator pentru machiaj. Dacă dorești sa le achiziționezi cu 23% reducere, click aici pentru crearea contului de client.

S-ar putea să te intereseze și

Cum ingrijim tenul matur?

Lipsa colagenului si a elastinei sunt ”vinovate” de aparitia ridurilor. O data cu trecerea anilor, productia acestor proteine nu mai este la nivel optim. Intre 25 si 30 de ani, pielea incepe sa isi piarda elasticitatea, chiar daca se mentine nivelul hidratarii. Daca dorim sa prevenim si sa incetinim imbatranirea tenului, trebuie sa folosim produse […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *